AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızlara bakmak

Kahve falında yıldızlara bakmak

Kahve falında yıldızlara bakmak kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye inanılır.

Kahve falında yıldızlara bakmak gördüyseniz:

  • Bir süredir çözümlenmemiş konuların yararınıza ilerlediğinin farkına varabilirsiniz.

Kahve falında yıldızlara bakmak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yıldıza bakmak sorunların aşılacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında teleskopla yıldızlara bakmak yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında yıldızın kaymasını görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzda yıldız görmek zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına işaret eder.

Kahve falında gökyüzünü yıldızları görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız saymak fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir