AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız saymak

Kahve falında yıldız saymak

Kahve falında yıldız saymak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna delalettir.

Kahve falında yıldız saymak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Kahve falında yıldızları saymak rakiplerini yeneceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız saymak hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında parmaklarını saymak bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında demir para saydığını görmek giderileceğine, bunun için her gün şükredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş saymak çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında para bulmak ve saymak maddi durumun düzeleceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın görüp saymak hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine ve bu sayede kolay kolay kimseye nasip olmayacak kadar lüks ve güzel bir hayat yaşayacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yırtık para saymak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir