AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldıza bakmak

Kahve falında yıldıza bakmak

Kahve falında yıldıza bakmak korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, kafasını toparlayacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında yıldıza bakmak gördüyseniz:

  • Bazı öneriler bazı konuların mükemmelleşmesinde rol oynayabilir.

Kahve falında teleskopla yıldızlara bakmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yıldızlara bakmak malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldıza bakmak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına işarettir.

Kahve falında ay yıldız güneş görmek ardından sevinçli bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında kutup yıldızını görmek yeni kişilerle tanışacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işarettir.

Kahve falında yıldızlardan şekiller görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, ona kol kanat gereceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet eder.

Kahve falında evde yıldız görmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir