AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda yıldız görmek

Kahve falında omuzda yıldız görmek

Kahve falında omuzda yıldız görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzda yıldız gördüyseniz:

  • Sizin için önemli olan şeyleri hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında omuzda yıldız görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü omuzunda taşımak ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında omuzda karga görmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuz atmak sıkıntılarının biteceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sağ omuzdan yaralanmak zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omuza dayanmak gelişim içine gireceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında omuzlarında kıl görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine inanılır.

Kahve falında omuzda maymun görmek yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir