AnaSayfa / Genel / Kahve falında teleskopla yıldızlara bakmak

Kahve falında teleskopla yıldızlara bakmak

Kahve falında teleskopla yıldızlara bakmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teleskopla yıldızlara bakmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeylerle vakit geçirmeniz boşluk hissini kapatabilir veya hayata farklı gözle bakmanızı sağlayabilir.

Kahve falında teleskopla yıldızlara bakmak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere rivayet etmektedir.

Kahve falında teleskop görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldıza bakmak insanların birbirine kenetleneceğine, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret eder.

Kahve falında yıldızlara bakmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, kendisini işine vereceğine yorulur.

Kahve falında gökyüzüne yıldızlara bakmak maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Kahve falında yıldızlara yükselmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında yıldızı eline almak çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine inanılır.

Kahve falında yıldızları hareket ederken görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir