AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal içmek

Kahve falında bal içmek

Kahve falında bal içmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine işaret eder.

Kahve falında bal içmek gördüyseniz:

  • Duygusal konular size maddi manevi sonuçları olabilir.

Kahve falında ballı şerbet içmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ballı süt içmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında ballı çay içmek kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ballı su içmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına delalet eder.

Kahve falında bal içmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bal şerbeti içmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında bal şelalesi görmek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne bal sürdüğünü görmek hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir