AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı su içmek

Kahve falında ballı su içmek

Kahve falında ballı su içmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına delalet eder.

Kahve falında ballı su içmek gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilere yakınlaşabilirsiniz.

Kahve falında ballı su içmek sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında ballı süt içmek kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ballı çay içmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bal şerbeti içmek hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında bal içmek hayallerinin de yarım kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında ballı şerbet içmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, işlerinin kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde bal görmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında balikli su görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir