AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı çay içmek

Kahve falında ballı çay içmek

Kahve falında ballı çay içmek iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, işlerinin yarım kalacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, kızına daima sahip çıkacağına inanılır.

Kahve falında ballı çay içmek gördüyseniz:

  • Mantıksız veya saçma öneri, teklif veya davetleri kabullenmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ballı çay içmek rahat nedir öğreneceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında bal içmek yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında ballı şerbet içmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında ballı süt içmek maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, fal sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine işarettir.

Kahve falında ballı su içmek beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bal şerbeti içmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına delalet eder.

Kahve falında kahvede çay içmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil çay içmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir