AnaSayfa / Genel / Kahve falında bal şelalesi görmek

Kahve falında bal şelalesi görmek

Kahve falında bal şelalesi görmek şifa göreceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, bahtın açık olmasına yorulmaktadır.

Kahve falında bal şelalesi gördüyseniz:

  • Eğlence amaçlı bütçe aşan harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bal şelalesi görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine inanılır.

Kahve falında şelaleye düşmek aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalettir.

Kahve falında şelaleden aşağı düşmek iş kaybı yaşanacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işarettir.

Kahve falında şelale su görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şelale altında ıslanmak değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük şelaleler görmek çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında bulanık şelale görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şelalede yürümek aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir