AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, kendisiyle de gururlanacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına delalettir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak içinin ferahlayacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak gözünü en yukarılara dikeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldızlar görmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına inanılır.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak başarısının yükseleceğine, birikiminin artacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında kayanın tepesine çıkmak her şeyi kuralına göre yapacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kayan araba görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalet eder.

Kahve falında kayan toprak görmek hak ve din yolunu bırakacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir