AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak gördüyseniz:

  • Her şey üzerinize üzerinize gelebilir.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kayın babasıyla kavga etmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine alamet eder.

Kahve falında kayın görmek sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında elti kayın görmek kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında kayın babanı görmek sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kayın ağacı görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayın babanın elini öpmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında kayın ve elti görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir