AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Biraz içe kendinize kapanın.

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kederlerinin son bulacağına yorulur.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak maddi olarak epey kayıp verileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak güçlendikçe güçleneceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına işarettir.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına delalettir.

Kahve falında yıldız kayması ve dilek tutmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına alamet eder.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir