AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, büyüyeceğine, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, yükünün hafifleyeceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, hayırlı bir eşe, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilerden uzak durun.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak can derdine düşeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak maddi anlamda güç kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, rahatsızlık vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yıldız kayarken dilek tutmak zorlukların aşılacağına, hayallerini gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında yıldız kayınca dilek tutmak endişelerin ve dertlerin biteceğine, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir