AnaSayfa / Genel / Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak kişinin içinin daralacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalettir.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak gördüyseniz:

  • Yeni yıla girerken belli aktivitelerinizi daha fazla zevk alacağınız şekilde organize edebilirsiniz.

Kahve falında yıldızın kaydığını görüp dilek tutmak büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında yıldız kaydığını görüp dilek tutmak kazancın her geçen gün daha da artacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalettir.

Kahve falında kayan yıldız görüp dilek tutmak elinden geliyorsa ona borç vereceğine, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında yıldız kaydığında dilek tutmak yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıldız kaydığını ve dilek tuttuğunu görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında yıldız kaydığını dilek tuttuğunu görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yıldız kayıp dilek tutmak bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kayan yıldıza bakıp dilek tutmak ağız tadına kavuşacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir