AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak kaymasını görmek

Kahve falında toprak kaymasını görmek

Kahve falında toprak kaymasını görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, huzursuz ve mutsuz günlerin geride kalacağına, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında toprak kaymasını gördüyseniz:

  • İsterseniz fiziksel risk taşıyan şeyleri bile rahatlıkla göze alabilirsiniz.

Kahve falında toprak kaymasını görmek çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel ve toprak kayması görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işarettir.

Kahve falında toprak kayması olduğunu görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, sonradan da çok üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında toprak kayması altında kalmak bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına alamet eder.

Kahve falında toprak kayması görmek kazancının da azalacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak kayması heyelan görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağın kayması görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında kaynayan yağ görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir