AnaSayfa / Genel / Kahve falında ay kayması görmek

Kahve falında ay kayması görmek

Kahve falında ay kayması görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, bahtının güzelleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, yanlış seçimler yapacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Kahve falında ay kayması gördüyseniz:

  • Değişime açık olmalısınız.

Kahve falında ay kayması görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ot kaynatmak büyük başarılara işlere imza atılacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında kaynıyla tartışmak ferahlığa çıkacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine işarettir.

Kahve falında ekin kaynatmak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine delalet eder.

Kahve falında toprak kayması heyelan görmek kişinin her türlü zenginliğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çay suyu kaynatmak daha fazla para kazanacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kazanda süt kaynatmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, barış ve sevgi ortamında bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaynıyla yatmak sevdiklerinden ayrı kalınacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir