AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanlarla uğraşmak

Kahve falında yılanlarla uğraşmak

Kahve falında yılanlarla uğraşmak hayırlı işe, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, yeni kararlar alınacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına inanılır.

Kahve falında yılanlarla uğraşmak gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi, hayatınızı kazanma biçiminizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren bazı konularda değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında yılanla uğraşmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında yılanlarla uğraşmak alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, ayrılanların kavuşacağına işarettir.

Kahve falında fareyle uğraşmak ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında sayılarla uğraşmak güzel bir evliliğe, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cesetle uğraşmak sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, iyilik görüleceğine yorulur.

Kahve falında kağıtlarla uğraşmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında maymunla uğraşmak zorluklarının biteceğine, etrafındaki kişilerin edepli ve görgülü kimseler olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir