AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanla uğraşmak

Kahve falında yılanla uğraşmak

Kahve falında yılanla uğraşmak bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında yılanla uğraşmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz size önemli fırsatlar sunabilir.

Kahve falında yılanlarla uğraşmak ticaretinin genişleyeceğine, çalışıyorsa terfi alacağına delalet eder.

Kahve falında yılanla uğraşmak parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında ticaretle uğraşmak hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak çocuklarının fazla olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında farelerle uğraşmak herkesin şaşırtılacağına, giderileceğine işarettir.

Kahve falında suyla uğraşmak ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bahçeyle uğraşmak müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanla uğraşmak kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir