AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla uğraşmak

Kahve falında maymunla uğraşmak

Kahve falında maymunla uğraşmak çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet eder.

Kahve falında maymunla uğraşmak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden kişilerle yeni aşklar söz konusu olabilir.

Kahve falında maymunla uğraşmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında cenaze işleriyle uğraşmak özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cep telefonuyla uğraşmak aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kendi saçınla uğraşmak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uğraşmak huzurlu ve sakin bir yaşama, sorunların aşılacağına işaret eder.

Kahve falında ateşle uğraşmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebekle uğraşmak evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir