AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanların üstüne basmak

Kahve falında yılanların üstüne basmak

Kahve falında yılanların üstüne basmak büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, iyi şeyler yaşayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanların üstüne basmak gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar oldukça zorlanılan konularda genel geçer çözümler üretiyor veya kalıcılığı olacak sözler vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında yılan üstüne basmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, düzenin kurulacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın üstüne basmak borca batacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanların üstüne basmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabının üstüne basmak atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet eder.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında timsahın üstüne basmak alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında birinin üstüne basmak durumun değişmesine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında ekmeğin üstüne basmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir