AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsahın üstüne basmak

Kahve falında timsahın üstüne basmak

Kahve falında timsahın üstüne basmak gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında timsahın üstüne basmak gördüyseniz:

  • Bazı yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında timsahın üstüne basmak çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına inanılır.

Kahve falında timsaha basmak çalışmalarının artacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahın üstüne binmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, hastalıkların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimin üstüne basmak endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan üstüne basmak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet eder.

Kahve falında fare üstüne basmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlığın üstüne basmak bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün üstüne basmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, gücünü, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir