AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanlara basmak

Kahve falında yılanlara basmak

Kahve falında yılanlara basmak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, işlerin düzeleceğine, daha bir sevileceğine, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, hırsının ve nefsinin kurbanı olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanlara basmak gördüyseniz:

  • Bazı şakaların ciddiye alınması sorun yaratabilir.

Kahve falında yılanın üzerine basmak yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanların üstüne basmak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına işarettir.

Kahve falında yılan üstüne basmak hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne basmak destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, gözyaşlarının dineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılana basmak gülen yüzünün de solacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın başına basmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında yılanlara basmak ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir