AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılana basmak

Kahve falında yılana basmak

Kahve falında yılana basmak zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, dünya nimetlerinden sonuna dek yararlanacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, daha çok önemli başarılara sahip olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılana basmak gördüyseniz:

  • Belli eğilimlerinizi veya ilgi alanınıza giren konuları derin şekilde araştırmanızda fayda var.

Kahve falında yılanın üstüne basmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılan üstüne basmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında yılanların üstüne basmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında yılanlara basmak istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında yılanın başına basmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılana basmak hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına delalettir.

Kahve falında yılanın üzerine basmak arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir