AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak gördüyseniz:

  • İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemenizde fayda var.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğuna basmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, zararın telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin kuyruğuna basmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına inanılır.

Kahve falında farenin kuyruğuna basmak fal sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin kuyruğuna basmak gittiği yolda yalnız kalacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Kahve falında yılan kuyruğu görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına yorulur.

Kahve falında iki kuyruklu yılan görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine delalettir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak gösterilen sabrın tükeneceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir