AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başına basmak

Kahve falında yılanın başına basmak

Kahve falında yılanın başına basmak rahatının yerinde olacağına, keyifli sohbetler edeceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, rakiplerine karşı güç elde edeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında yılanın başına basmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yılanın başına basmak geçim derdinin baş göstermeyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan üstüne basmak hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılana basmak böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kendisini mutsuz edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanlara basmak beklenen işlerin bir an önce gerçek olacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına delalet eder.

Kahve falında yılanların üstüne basmak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın üstüne basmak zaferlere doymayacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın üzerine basmak zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir