AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın üzerine basmak

Kahve falında yılanın üzerine basmak

Kahve falında yılanın üzerine basmak huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın üzerine basmak gördüyseniz:

  • Şimdilik elinizdeki şeylere odaklanmalısınız.

Kahve falında yılanlara basmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın başına basmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında yılanların üstüne basmak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine delalet eder.

Kahve falında yılan üstüne basmak maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın üzerine basmak elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğuna basmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın üstüne basmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında yılana basmak ahiret inancına göre yaşanacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir