AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, doğru haber almaya yorulmaktadır.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Gelecekle ilgili hedeflerinizi iyi belirleyerek planlar yapma arzusu içinde olabilirsiniz.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işarettir.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak ailesinden hayır göreceğine, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir