AnaSayfa / Genel / Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak büyük bir zenginlik elde edileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Sizden duygusal, fiziksel veya maddi çıkar elde etmek isteyen kişilere inanmamalı, olayları farklı gözle görmeye çalışmalısınız.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah kobra yılan görmek bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, rahatsızlık vereceğine tabir olunur.

Kahve falında sarı kobra yılan görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine rivayet eder.

Kahve falında renkli kobra yılanı görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı kobra yılanı görmek bir koyduğu işten üç alacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işarettir.

Kahve falında büyük kobra yılanı görmek iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kobra yılanı görmek satışlarının ya da üretiminin artacağına, mutlu ilişkiler kuracağına alamet eder.

Kahve falında kobra yılanı öldürmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir