AnaSayfa / Genel / Kahve falında eşek tarafından ısırılmak

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, yeni planlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Ani hareketler sizin yanlış karar vermenize neden olabilir.

Kahve falında eşek tarafından ısırılmak parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ısıran eşek görmek lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşek ısırması görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret eder.

Kahve falında eşek tarafından kovalanmak edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalettir.

Kahve falında tarantula tarafından ısırılmak malından ve parasından kaybedeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuduz köpek tarafından ısırılmak verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına alamet eder.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, ağır bir hastalık ile baş etmek zorunda kalınacağına ve bu sebeple aile hayatının da bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında akrep tarafından ısırılmak kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir