AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, rahata kavuşmaya, dargınların ve kırgınların barışacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, yüzünün hep güleceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Öğle saatleri civarında Jüpiterin olumsuz görünümü ise, abartılı tavırları, kibir, ukalalık, konuşmalarda aşırılıklara kaçma ya da aşırı harcama v.b türünde durumları akla getiriyor.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına yorulur.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak evine bereket geleceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek güven kaybına uğrayacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir