AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yarınlarına umutla bakacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı konuların daha çabuk, daha verimli veya daha karlı şekilde sonuçlanabilmesi için tavsiyelerde bulunabilir ya da tavsiyelerde bulunmaya çalışabilirsiniz.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak yeni duygular tadacağına, şansın açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yeni iş kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı yılan ısırması görmek evlat sahibi olunacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir