AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tarafından ısırılmak

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, adının fesada karışacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Şansınızda iyiye doğru beklenmedik bir dönüş olabilir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak büyük maddi kayıp verileceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına delalettir.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak sonu hayırlı olacak bir izdivaca, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, parasını ve malını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, her zaman çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayı tarafından ısırılmak işlerinin yarım kalacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir