AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanla uğraşmak

Kahve falında şeytanla uğraşmak

Kahve falında şeytanla uğraşmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, dış ticarete atılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şeytanla uğraşmak gördüyseniz:

  • Araştırmalarınızı kendi yararınıza kullanmanızda fayda var.

Kahve falında şeytanla uğraşmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanlarla uğraşmak maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, fal sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında şeytan uğraşmak aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölülerle uğraşmak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, hayatının da zorlaşacağına delalettir.

Kahve falında mezarla uğraşmak elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine yorulur.

Kahve falında ticaretle uğraşmak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına işarettir.

Kahve falında maymunla uğraşmak daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ etle uğraşmak sadaka ya da zekat vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir