AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyla uğraşmak

Kahve falında suyla uğraşmak

Kahve falında suyla uğraşmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında suyla uğraşmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu güçlendirecek yatırımlar veya planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında suyla uğraşmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, hasretliğin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sularla uğraşmak çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedilerle uğraşmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla uğraşmak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında tuvaletle uğraşmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Kahve falında insan pisliğiyle uğraşmak geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine inanılır.

Kahve falında hayvanlarla uğraşmak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında saçıyla uğraşmak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir