AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeyle uğraşmak

Kahve falında bahçeyle uğraşmak

Kahve falında bahçeyle uğraşmak kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, çektiği yokluğun unutulacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında bahçeyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olun.

Kahve falında bahçeyle uğraşmak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytanla uğraşmak psikolojik olarak toparlanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında böceklerle uğraşmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçıyla uğraşmak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına işaret eder.

Kahve falında işle uğraşmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına delalet eder.

Kahve falında bilgisayarla uğraşmak çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanlarla uğraşmak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına yorulur.

Kahve falında maymunla uğraşmak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir