AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, umutsuzluğa düşeceğine, sevilip sayılacağına, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, bilmediği duyguları tadacağına tabir olunur.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser ya da gereğinden fazla kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kapı kilidiyle uğraşmak emeklerinin karşılığını alacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilidi kırık kapı görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapıyı kilitle açmak zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında kapıyı kilitlemeye çalışmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kapının kilidini açmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kilidi bozuk kapı görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilidini açamamak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına delalet eder.

Kahve falında kapının kilitli olduğunu görmek uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, zor durumda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir