AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, çok güzel ve hayırlı bir şekilde sorunun ortadan kaldırılması ile iş yerinde büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşanacağına ve çok güzel ve huzurlu günlerin görüleceğine, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Spritüel, entelektüel veya estetik anlamda kendinizi geliştirebileceğiniz koşulları zorlayabilir veya seyahatlere çıkabilirsiniz.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek hayatının zorlaşacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek hayal kırıklığı yaşayacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at kuyruğu kesmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, yaşam enerjisi ile dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, sevinçli bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına ve rahata ereceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek insanları kıracağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir