AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, güç alacağına inanılır.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal sağlığınıza iyi gelecek değişiklikler yapmalısınız.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek bunalıma gireceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında akrep kuyruğu görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuyruksuz akrep görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrep kuyruğu koparmak yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kuyruklu akrep görmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek günahlarından tövbe eden kişinin dualarının da kabul olacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir