AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, yaptığı işte sivrileceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına işarettir.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine delalet eder.

Kahve falında at kuyruğu kesmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek bazı ortaklıklar gerçekleştireceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına yorulur.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kedi görmek dua alacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir