AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi kuyruğu kesmek

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, rakiplerinin üzüleceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara dikkatle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, çaresizleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek niyetlendiği işlere gireceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine inanılır.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına alamet eder.

Kahve falında at kuyruğu kesmek malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine inanılır.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun kuyruklu kedi görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir