AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek ticarette şansının yaver gideceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalettir.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya işaret eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at kuyruğu kesmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek bir sebeple çok üzüleceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek kötü günlerinden kurtulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuyruksuz yılan görmek şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir