AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kuyruğu kesmek

Kahve falında at kuyruğu kesmek

Kahve falında at kuyruğu kesmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, masrafların altında kalacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at kuyruğu kesmek gördüyseniz:

  • Patronunuzun gözünde yükseleceksiniz.

Kahve falında at kuyruğu kesmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek kişinin muradına ereceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek bazı radikal kararlar alınacağına, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına alamet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek hasret ve özlem gidereceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine delalet eder.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçları at kuyruğu yapmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir