AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz veya iş birliklerinizde stres yaşanabilir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu kesmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu kesmek sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at kuyruğu kesmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi kuyruğu kesmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet eder.

Kahve falında kedinin kuyruğunu kesmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine inanılır.

Kahve falında yılan kuyruğunu kesmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrep kuyruğunu kesmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş köpek görmek sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir