AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, işlerin yolunda gideceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi hızlandıran veya hayatınızı kolaylaştıran önerilere kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına alamet eder.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu görmek konfor içinde yaşayacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında kopmuş yılan kuyruğu görmek çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir