AnaSayfa / Genel / Kahve falında koynunda yılan görmek

Kahve falında koynunda yılan görmek

Kahve falında koynunda yılan görmek birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, heveslerinin de azalacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, talihin yüzlerine güleceğine yorulur.

Kahve falında koynunda yılan gördüyseniz:

  • Farklı ilişkiler, maddi ya da yaratıcılık gerektiren konular farklı bir yön ön plana çıkartılacaksa bunun önüne geçmemelisiniz.

Kahve falında yılanı koynunda görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine inanılır.

Kahve falında koynuna yılan girdiğini görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koynunda yılan görmek komşular tarafından kötülenileceğine, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında koynuna yılan girmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine alamet eder.

Kahve falında yılanın koynuna girdiğini görmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, işlerinde aksama olacağına yorulur.

Kahve falında koynuna para koymak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında farenin koynuna girdiğini görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine işarettir.

Kahve falında koynunda kedi görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir