AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek

Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek

Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında yılanın kedi yediğini gördüyseniz:

  • Kuvvetinizin farkındasınız.

Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine alamet eder.

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek çalışmalarının yarıda kalacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin kedi yediğini görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi yedirmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir