AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek işlerinin düzeleceğine, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına, eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, güç, kudret ve iman sahip olacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin bebek yediğini gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Kahve falında kedinin bebek yediğini görmek ticarette öne geçeceğine, istediği herşeye sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kedinin kıyma yediğini görmek kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kediye yemek yedirmek itibarını geri kazanacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi yedirmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bu kişiler yüzünden ailesi ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında kedi fareyi yediğini görmek çok rahat bir döneme girileceğine, eğitim konusunda bir kişiden destek alınacağına inanılır.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek şifa göreceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, yüzünü güldüreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir