AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi yedirmek

Kahve falında kedi yedirmek

Kahve falında kedi yedirmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde yapılacak hayırlı çalışmalar sayesinde son bulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yedirmek gördüyseniz:

  • Kendinizi güvende hissetmenizi sağlayacak iş birliklerine yönelebilirsiniz.

Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek elinde avucunda olanı yitireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin kediyi yediğini görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kedinin balık yediğini görmek özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına delalettir.

Kahve falında kedinin kediyi yediğini görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi yedirmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin yavrusunu yediğini görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında kediye peynir yedirmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir