AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, gelirinin eksileceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, ailenizi veya ev temalı konuları ilgilendiren kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında kedinin civcivi yediğini görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedinin civciv yediğini görmek gülen yüzünün de solacağına, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına alamet eder.

Kahve falında köpeğin civciv yediğini görmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına yorulur.

Kahve falında civciv yediğini görmek aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında civciv yiyen kedi görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine rivayet eder.

Kahve falında civciv ve kedi görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, anne baba duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında civcivi kediden kurtarmak içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalettir.

Kahve falında kedi civciv görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir