AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin kedi yediğini görmek

Kahve falında kedinin kedi yediğini görmek

Kahve falında kedinin kedi yediğini görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında kedinin kedi yediğini gördüyseniz:

  • Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

Kahve falında kedi eti yediğini görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kedi yediğini görmek içinin huzurla dolacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında aslanın kedi yediğini görmek sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulur.

Kahve falında kedinin kedi yediğini görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kediyi yedirmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kediye yemek yedirmek dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kediyi yediğini görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir